Erfaring fra TiT viser at allerede i 15-årsalderen er tids- klemma en av elevenes største utfordringer.

Det samme gjelder for yngre årsklasser. En viktig del av skolens profil vil derfor være å organisere hverdagen og uka slik at den blir best mulig tilrettelagt for eleven.

Som vist på illustrasjonen, er ukeplanen lagt opp med kroppsøving på formiddagen mandag, tirsdag og fredag. Onsdagens valgfag er også primært tenkt benyttet til idrett. Torsdag er det treningsfri.

Hver dag tilbys elevene skolefrukt før treningsøkt og ukens fire første dager får elevene leksehjelp rett etter skoletid.

Fag og timefordeling

Skolen gir tilsvarende tilbud som offentlig skole i alle obligatoriske fag, og med det et godt grunnlag for å søke en hvilken som helst videregående skole.

Fremmedspråk og fag til fordypning

Vi tilbyr spansk som 2. fremmedspråk. Dersom du ikke ønsker spansk, må du velge fordypning i norsk. Om du velger spansk, har du 2. fremmedspråk kun i VG1 og VG2 på videregående. Om du velger fordypning i norsk må du også ha 2. fremmedspråk i VG3.

TTU
Kort